Vecka 17: Vanlig vecka

 
Detta är våran första vanliga vecka och den kommer innehålla rätt vanliga saker, såsom lekar, mindre tävlingar och ridlektioner. Vi kommer ha rätt mycket tävlingar under denna vecka så det gäller att ni är på hugget och har glada hästar och snabba kläder!
LEDIGT
Tid: 17.00
Ledare: Lucy Westlake
Mötesplats: Vid Minka i Firgrove
Medtag: Snabb häst och tävlingskläder
Information: Nu är det dags för er att visa vad ni går för! Vi kommer nämligen köra en liten duell på Firgrovebanorna. Vinnaren får 1 veckas mästare. INSTÄLLT
 
Tid: 19.00
Ledare: Nellie Understar
Mötesplats: Ridhuset
Medtag: Hoppoutfit
Information: Dags för hopplektion!
 LEDIGT
 
Tid: 18.30
Ledare: Lucy Westlake
Mötesplats: Valedalepaddocken
Medtag: Snabb häst och tävlingskläder
Information: Eftersom vårat förra koordinat-event gick lite trögt tänkte jag gå igenom hur man läser av koordinater på en karta och andra saker som är bra att tänka på när man orienterar i Starstable. Vi kommer sedan avsluta med en kort orienteringsrunda (jag säger koordinater och ni springer till platserna).
Tid: 18.30
Ledare: Alexandra Skylord
Mötesplats: Vid Minka i Firgrove
Medtag: En svart outfit och en vit outfit samt en normalstorhäst (ej arab, frieser, ponny, andalusier osv)
Information: Vi ska köra en lek då man ska vara två lag (svart och vit) och gömma sig och ta varandra (bjuda in i grupp för att ta någon) och man ska då ta dem i motsatta laget! Om man blir inbjuden i grupp så måste man rida till Minka och vänta där i 10 sekunder.
   Vi samlas vid Minka innan och jag går igenom allt och när vi slutar skriver jag "STOPP" och alla måste stanna och rida till Minka och efter så tar vi en liten picnick i närheten och myser :D Jag kommer vara med om det då inte blir ojämnt, då kommer jag springa runt och kolla och så (kommer inte ha svart eller vitt). /Alexandra Skylord
Tid: 13.00
Ledare: Lucy Westlake
Mötesplats: Bedrövade Dews farm
Medtag: Snabb häst och tävlingskläder
Information: Vi kommer köra springfrågesport och ni kommer bli uppdelade i par. Mer information på plats. Denna sorts frågesport "uppfanns" av Alicia Starnight.
 
Tid: 22.15
Ledare: Lucy Westlake
Mötesplats: Mrs Pike
Medtag: Ta gärna med mörka kläder och en mörk häst!
Information: Vi kommer leka Slenderman och lite andra lekar i Gröndal. 
Tid: 16.00
Ledare: Lucy Westlake
Mötesplats: Ed Fields värdshus (Wolf Hell Inn)
Medtag: -
Information: Dags för klubbmöte! Vi kommer mötas vid Wolf Hell Inn och ta oss till klubbmötet tillsammans. Denna gång kommer vi prata om klubboutfiten (IGEN), klubblåt och annat som kommit upp under veckan.

Trackback