Vecka 18: Vanlig vecka

 
Detta är våran andra vanliga vecka och vi kommer ha många blandade aktiviteter. Vi kommer även ha vårat första event tillsammans med Shady Pearls under denna veckan.
Tid: 17.00
Ledare: Bianca Mysterygirl
Mötesplats: Jarlaheims fontän
Medtag: -
Information: Vi kommer leka kurragömma i Jarlaheim och avsluta med picnick på en mysig plats.
 
 
Tid: 18.00
Ledare: Alicia Snowstar
Mötesplats: Jorvikstallets arena
Medtag: Ponny (om du inte äger en ponny kan du ta med en normalstor häst)
Information: Vi kommer köra evighetsstafett med ponnys! Precis som förra gången vi körde evighetsstafett kommer vi hålla till vid Jorvikstallets arena, men skillnaden är att denna gång kommer vi köra med ponnys och springa runt hela arenan istället för hästmarknaden inuti arenan.
LEDIGT
Tid: 18.15
Ledare: Alicia Starbear
Mötesplats: Firgrovestallet (vid Felicity)
Medtag: Westernkläder
Information: Ride ‘em Cowboy! Dags för westernevent.
Tid: 18.30
Ledare: Lucy Westlake
Mötesplats: Vingårdens stall
Medtag: Snabb, glad häst och tävlingskläder
Information: Vi kommer samlas vid Vingårdens stall där vi går igenom regler osv. Sedan kommer jag släppa iväg er till station 1, som är i Firgrove. Där kommer någon från Diamond Bubbles Company stå och ge er en bokstav. Ni ska sedan vidare till station 2, som ligger på Paddockön i Skördebygden, där någon annan från Diamond Bubbles Company kommer stå och ge er en annan bokstav. Sista stationen ligger i Valedale där jag kommer stå och ge er den sista bokstaven. Dessa tre bokstäver kommer tillsammans bilda ett ord och med hjälp av det ordet ska ni lista ut vars den fjärde stationen är. Om ordet t.ex skulle vara SNÖ så skulle man ju nästan direkt kunna förstå att fjärde stationen är någonstans vid Valedales glaciärer. Personen som lyckas hitta den fjärde stationen först vinner en veckas mästare.
 
Tid: 19.00
Ledare: Lucy Westlake
Mötesplats: Äppellunden (mittemot Törneklipporna)
Medtag: Ta gärna med grillset och picnickkorg
Information: Detta är vårat första event tillsammans med Shady Pearls! Vi kommer rida ut tillsammans, grilla/ha picnick och umgås med varandra. Ta med ditt bästa humör och förbered dig på en kväll du aldrig kommer glömma :D
Tid: 16.30
Ledare: Lucy Westlake
Mötesplats: Valedalestallet
Medtag: -
Information: Dags för klubbmöte! Vi kommer mötas vid Valedalestallet och ta oss till klubbmötet tillsammans. Denna gång kommer vi prata om resultatet på klubblåten och klubboutfiten, och annat som kommit upp under veckan.